Activiteiten

De Actviteiten en Workshops van Katwijk-Events

Wij bieden de volgende activiteiten en workshops aan:

ARCHERY TAG

[wpanchor id=”archery-tag”]Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen! Archery attack combineert adrenaline en spanning. Speel jij het spel tactisch of ga jij frontaal de aanval in?

Archery Attack is een nieuwe activiteit en is het beste te omschrijven als paintball , maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops zo kan het spel veilig gespeeld worden maar toch spannend. Om het gezicht te beschermen werken we paintball maskers.  De intensiteit van dit uitje kunnen we aanpassen op maat van jullie groep. Geschikt dus voor iedereen die van avontuur houdt. Archery Attack is een ideale activiteit op een vrijgezellenfeest, teamuitje, bedrijfsuitje, sportdag of teambuilding.

BEACH CLEAN UP

[wpanchor id=”beach-clean-up”]Het strand is een bijzondere plek in ons land. Het is hét symbool voor een middag genieten. Een frisse duik of een drankje langs de boulevard, het strand van Scheveningen is een bijzondere plek waar we maar wat graag komen. Om ervoor te zorgen dat het strand en de Noordzee schoon blijven, worden er jaarlijks verschillende initiatieven georganiseerd om de schoonheid te behouden. Tijdens deze beach cleanups komen duizenden vrijwilligers te samen om plastic en ander vuil op te ruimen. Dit alles om ervoor te zorgen dat we kunnen blijven genieten van het strand en ervoor zorgen dat het zeeleven blijft voortbestaan! En jij kan meedoen!

Wat is de beach cleanup?

Jaarlijks vinden er beach clean ups plaats op het strand van Kijkduin, nabij Scheveningen. Tijdens dit bijzondere event worden vrijwilligers opgeroepen om het strand op te ruimen en afval te verzamelen dat op het strand is achtergelaten of is aangespoeld. Het initiatief is een belangrijk onderdeel van het behoud van het strand, het zeeleven en de natuurlijke schoonheid van het gebied.

De beach clean ups worden georganiseerd door verschillende organisaties, waaronder lokale milieuorganisaties, bedrijven en overheidsinstanties. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor deze evenementen en krijgen dan instructies over hoe ze het afval moeten verzamelen en sorteren. Meestal worden de benodigde materialen, zoals handschoenen en vuilniszakken, verstrekt door de organisatoren.

Tijdens de beach clean ups worden vrijwilligers aangemoedigd om niet alleen afval te verzamelen, maar ook om educatieve activiteiten uit te voeren. Dit kan onder meer het voorlichten van andere strandbezoekers over de impact van zwerfvuil op de natuur zijn. Daarnaast kunnen deelnemers hun eigen kennis over duurzaamheid en milieubescherming vergroten door deel te nemen aan workshops en lezingen.

BEACH GOLF

[wpanchor id=”beach-golf”]Beachgolf op het strand van KATWIJK, NOORDWIJK en omstreken. Beachgolf is een teambuilding en leuk groepsuitje aan zee, dat in teams van twee of vier personenen wordt gespeeld!
Na een paar keer te hebben geoefend, gaan de deelnemers met een boerenklomp en scoreformulier de strijd aan op 9 holes die zijn uitgezet op het strand van KATWIJK, NOORDWIJK en omstreken.

De beachgolf holes en afspeelplaatsen zijn gemarkeerd met een vlag met daar omheen een stukje gras.
Beachgolf is zeker een leuke aanrader!

*

BEACH VOLLEYBAL

[wpanchor id=”beach-volleybal”]Beachvolleyballen als groepsuitje, is niet alleen sportief en actief, maar ook heel gezellig! Op het prachtige strand van KATWIJK, NOORDWIJK of een ander mooi strand aan de Noordzee, geniet je van de bruisende zee en wellicht van een heerlijk hapje en drankje (niet inclusief) .
Geniet tijdens het beachvolleyballen van de ondergaande zon en het geluid van de brekende golven.

De instructeurs van zorgen voor professionele volleybalvelden en volleyballen, een wedstrijdschema en begeleiden het volleybaltoernooi. Beachvolleybal kan bij elk strandpaviljoen worden geregeld.

*

BEELD MAKEN

[wpanchor id=”beeld-maken”]Je hoeft echt geen kunstenaar in de dop te zijn om een geweldig beeld te kunnen maken! Je maakt een beeld helemaal in je eigen smaak, dit kan een figuur, dier of iets abstract zijn. In de basis werken we met Paverpol en Powertex (beide een milieu vriendelijke substantie), de uiteindelijke afwerking bepaalt de uitstraling van je beeld. Je kunt kiezen om te combineren met textiel, een ‘stone’ look of juist reliëf door ook zand te gebruiken. Kortom, er is heel veel mogelijk! Laat je inspireren door de diverse voorbeelden en ga vervolgens met eigen ideeën aan de slag om er een persoonlijk kunstwerk van te maken. Je zult versteld staan van het resultaat en dit beeld echt in je huis óf tuin willen zetten. Duur: hele dag

BEROEMDE KUNST SCHILDEREN

[wpanchor id=”beroemde-kunst-schilderen”]Iedereen kan schilderen! Je schildert in 1 avond een schilderij naar keus en je hoeft geen kunstenaar in de dop te zijn om met een leuke creatie de deur uit te gaan. We hebben namelijk heel veel sjablonen die je kunt kiezen, inschilderen én zie het super leuke resultaat. Kies bijvoorbeeld het meisje met de Parel, een ware Karel Appel, een van Gogh, Frida Kahlo of stuur vooraf een foto van jouw geliefde schilderij en wij zorgen voor een sjabloon. Uiteraard mag je ook uit de vrije hand schilderen.

BUBBLE VOETBAL

[wpanchor id=”bubble-voetbal”]Word jij de winnaar tijdens een hilarisch potje bubble voetbal? Houd jij je staande of gaat het helemaal mis? Een potje voetbal om nooit te vergeten!

*

COCKTAIL WORKSHOP SHAKE IT! ENJOY IT!

[wpanchor id=”cocktails-workshops”]Wil je alles leren over het shaken en stirren van de traditionele cocktail? Dan is de workshop cocktails maken een must do! Bij Katwijk-Events bieden wij de leukste workshop van Nederland aan. Hier leer je alles over de oorsprong van de cocktail, krijg je tips om de lekkerste te maken én ga je zelf aan de slag als een ware bartender! Na de twee uur durende workshop weet je alles over de Mojito, Margarita, Pornstar Martini en alle andere klassiekers. Of ga je liever voor een nieuwe smaak en creëer je jouw eigen unieke cocktail? Alles kan tijdens deze te gekke workshop cocktails shaken!

Een echte bartender leert je de basistechnieken voor het stirren & shaken van de heerlijkste cocktails. Je krijgt leuke tips en weetjes – en daarna ga je samen met je vrienden of collega’s zelf aan de slag. Proef van elkaar, doe ideeën op en ga naar huis met je exclusieve, zelf bedachte cocktail recept. Een leuker uitje voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje is er niet!

De workshop is ontzettend leuk voor jong en oud! Er zijn namelijk talloze cocktails zónder alcohol, de zogenaamde mocktail! Dit betekent dat iedereen kan meedoen aan de workshop en de heerlijkste drankjes kan maken. Onze begeleidende bartender weet precies wat de perfecte verhoudingen zijn van de klassieke cocktails en helpt je graag bij het maken van een overheerlijke (non-) alcoholische versnapering

DAF HUREN

[wpanchor id=”daf-huren”]Dafje huren? Wat een fantastisch gevoel als je in de DAF 33 wegrijdt! De klassieke DAF is een oldtimer uit de jaren 70. Behalve dat je er zelf heel blij van wordt, tover je onderweg heel veel glimlachjes op de gezichten van de mensen die enthousiast naar je zwaaien! Huur een DAF en ontdek de mooiste plekjes van de Bollenstreek.
 
195 euro
1-4personen
incl brandstof
(eigen risico van toepassing)

DJ LES/ DJ PRODUCING

[wpanchor id=”dj-les”]Wil jij dj worden en leren mixen, net als een echte dj? Wordt de nieuwe Armin van Buuren of Martin Garrix! Je leert hoe je met apparatuur om moet gaan waar alle bekende dj’s ter wereld mee werken. Je krijgt je eigen les in het mixen van muziek.

Wil je liever leren hoe je je eigen muziek maakt en wil je je eigen hit produceren? Ook dit behoort tot de mogelijkheden! Er is een aanbod voor instap-lessen in muziekproductie vanuit een professionele home-studio.

DUINSTEP

[wpanchor id=”duinstep”]Maak een steptocht door de duinen van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Scheveningen of Zandvoort.
Tijdens de 1,5 uur durende steptocht word je begeleid langs de mooiste plekjes in de duinen langs de Noordzee. Tijdens de steptocht kun je genieten van een Picknick, die je vooraf op kunt halen bij HeJij!Cafewinkel in Katwijk, of regel zelf wat lekkers voor onderweg.

De steps hebben dunne offroad banden waardoor je makkelijk over de paden kunt voortbewegen. Wie weet sta je nog oog in oog met konijnen of herten!

*

EXPEDITIE ROBINSON / BEACH CHALLENGE

[wpanchor id=”expeditie-robinson”]Tijdens deze workshop betreft het allemaal ‘team’ building spellen op het strand en in het water. Een aantal onderdelen lijken op het bekende televisie programma ‘Expeditie Robinson’. Je strijd in teams van 4 – 10 personen tegen elkaar, het team met de meeste inzet, geluk, slimheid, strijd en inzicht zal zich uiteindelijk de winnaar mogen noemen! De onderdelen kunnen naar eigen wens gekozen worden. De totale duur is 2-4 uur. De Beach Challenge is populair voor de wat grotere groepen.

a) Reuzenkatapult (Bamboe)

Elk team krijgt palen, touwen, elastieken en een balhouder tot hun beschikking en maken daarmee naar eigen inzicht een katapultconstructie. Hierna begint het echte werk en schieten de teams de bal in de aangegeven vakken alwaar de andere teamleden proberen deze op te vangen. Samenwerking, kracht, tactiek en behendigheid bepalen het resultaat!

b) Eb en vloed race

Elk team begint met een lege emmer, deze moeten zijn zo snel mogelijk vullen. Om de emmers te vullen halen zij met behulp van waterballonnen water uit zee, het team met de eerste volle emmer wint!

c) Puzzel + touwtrekken

Touwtrekken + oplossen van een reuze puzzel. Het team dat de puzzels het snelst oplost krijgt een kleine voorsprong met touwtrekken

d) A Frame lopen

Elk team krijgt 3 palen en wat stukken touw. Van de palen maken ze een zogenaamde ‘A’. Wanneer de ‘A’ stevig genoeg is moet een lid van het team rechtop in de gemaakte ‘A’ gaan staan. De teamgenoten houden de ‘A’ rechtop door middel van touwen aan de bovenkant. Wanneer de ‘A’ stabiel is, probeert het team er een kleine afstand mee af te leggen. Je moet hier goed samenwerken!

e) Lopend dienblad

Elk team moet zoveel mogelijk blokken meenemen van A naar B. Dit doen ze door middel van een dienblad waarop de blokken (tactisch) moeten worden gestapeld. Het dienblad kunnen de teamleden rechtop en dus in balans houden door de lange touwen die aan de hoeken van het dienblad vast zitten.

f) Evenwichtsbalk

Iedereen kent de populaire serie ‘Expeditie Robinson’ waarin altijd de proef met de beroemde evenwichtsbalk wordt gespeeld. Nu ook op het strand van Katwijk!

g) Ravijn (Duitse kuilen) oversteek

Door middel van een constructie van 6 bamboestokken en rubberen banden moet het volledige team het ravijn oversteken. Dit onderdeel vereist het maken van een stevige constructie, samenwerking en evenwicht!

h) Jenga

Dit spel kent bijna iedereen… De teams halen om beurten een blok uit de toren, hetzelfde blok wordt dan bovenop de toren terug geplaatst. Het team dat de toren omver gooit, is uiteraard de verliezer.

i) Beachsurf

Het hele team moet zo snel mogelijk achter elkaar onder een surfplank door kruipen op het strand Dit betekent goed graven en elkaar helpen!! Let er wel op dat elk lid van het team eronder door moet.

j) Beachvolleybal

Volleyballen op het strand als teams tegen elkaar.

k) Hindernis baan

Dit is een pittig onderdeel, de bedoeling is dat je ringen uit het zand vist met behulp van een haak. Voordat je mag ‘vissen’ moet je eerst een klein parcours afleggen. Dit parcours bestaat uit kruipen en klimmen over bamboe palen. Kan jij goed gooien en kan je tegen zandkorrels?

l) Beach Skiën

Dit onderdeel mag natuurlijk niet ontbreken bij een 6-kamp op het strand! We beginnen met touwtrekken, daarna het doolhof spel en als laatst skiën over het zand!

m) Spinnenweb

Elk teamlid moet zo snel mogelijk door een van de gaten van het spinnenweb worden getild en aan de andere kant weer worden opgevangen. Hoe hoger je door het web gaat des te meer punten je verdient!

n) Doolhof

Als team moet probeer je om een balletje zover mogelijk door het doolhof heen te laten rollen. Door goed samen te werken bepaal je de richting en snelheid van het balletje. Zorg ervoor dat je geen trillende handen hebt!

o) Raften *

Met je team in een raft op het water zo snel mogelijk de boei passeren. Het wordt pas echt leuk als je door de branding heen gaat! * Voor dit onderdeel geldt een meerprijs.

p) De Oversteek

Als team krijg je de opdracht om met 2 balken een kuil over te steken. Elke balk is op zichzelf te kort om de afstand naar de overkant te overbruggen. Met 2 balken is die afstand wel te overbruggen. Samenwerken is de enigste optie om de overkant te behalen!

q) Tangram Puzzel

Een tangram is een Chinese puzzel die bestaat uit zeven stukjes: vijf driehoeken van verschillende afmetingen, een vierkant en een parallellogram. Met deze zeven stukjes kun je een vierkant vormen, maar ook allerlei andere vormen. De bedoeling van deze activiteit is dat één persoon de puzzel gaat maken aan de hand van instructies van de rest van de groep. Dit spel is erg geschikt voor mensen die denken dat ze wiskundig goed aangelegd zijn, zij zullen namelijk hopeloos door de mand vallen.

r) Ringvissen

Staand op een bamboe paal probeer je je evenwicht te houden en zoveel mogelijk ringen uit het zand te vissen. Het team wat de meeste ringen uit het zand weet te vissen heeft gewonnen. Een hele leuke en toffe activiteit voor jong en oud!

EXPEDITIE ROBINSON WINTER / INDOOR

[wpanchor id=”expeditie-robinson-indoor”]Wij bieden bedrijven de unieke mogelijkheid om deze uitdagende activiteit op eigen locatie of een door ons gerealiseerde locatie te organiseren.
Bent u op zoek naar een op maat gemaakte teambuilding sessie, een inspirerend bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familieaangelegenheid?

Expeditie Robinson Indoor is een ideaal gezelschapsspel voor de koude herfst- en wintermaanden (ook tijdens de feestdagen te boeken).
Het voordeel van deze activiteit is dat u niet afhankelijk bent van het weer, daardoor kan het spel altijd doorgaan! 
Te boeken voor groepen van 8 tot 200 personen.

Expeditie Robinson binnen spelen
Dankzij ons mobiele concept kunt u deze expeditie op elke plek beleven.

GRAFFITI

[wpanchor id=”graffiti”]Maak je eigen kunstwerk! Altijd als iets van jezelf aan de muur willen hebben?
Dan is dit de kans!

Als je liever een gezamenlijk kunstwerk maakt , is dat ook mogelijk. Je maakt kennis met de spuitbustechniek onder begeleiding
van een ervaren graffiti artiest. Je zult opkijken van het resultaat. Ook mogelijk: cap/ petje spuiten.

Voor jong en oud!

Locatie in overleg

HANDLETTEREN OP SERVIES

[wpanchor id=”handletteren-servies”]Met porselein verf handletteren op schalen. Eerst een ontwerp maken en/of je gebruikt de aanwezige sjablonen. Vervolgens met porselein verf schilderen op de schalen. Je kiest 2 middelgrote schalen óf 4 kleine schaaltjes. Deze moeten na de workshop afgebakken worden in de oven dus kan gebruikt én afgewassen worden. Iedereen kan dit!

HIP SERVIES SCHILDEREN

[wpanchor id=”hip-servies-schilderen”]HIP SERVIES SCHILDEREN

Maak je eigen hippe koek-, hapjes-, cake-, tapasschaal! Er zijn heel veel voorbeelden waar je uit kunt kiezen. Denk aan de stijl Blond Amsterdam, Dikke Dames, maar er zijn ook kleurrijke dieren, bloemen, vlinders en andere voorbeelden. Uiteraard is “oer- Hollandse” stijl ook mogelijk of geef jouw eigen voorkeur aan!

Met het uitkiezen van een plaatje en een truc, staat de afbeelding zo op jouw servies! Daarna schilder je het in met allerlei mooie kleuren.
Iedereen kan dit, succes verzekerd!

Liever iets uit de vrije hand schilderen? Dat kan natuurlijk ook!

HOUT BRANDEN

[wpanchor id=”hout-branden”]Op een stoere tapasplank, wandbord of hapjesplank ga je met een houtbrander leuke teksten en/of afbeeldingen branden, ook wel pyrografie genoemd. We hebben heel veel sjablonen die je kunt gebruiken. Je kunt vooraf ook een tekst of een (eenvoudige) afbeelding mailen dan zorgen wij dat er een passend sjabloon is, wordt je plank nog persoonlijker! Het houtbranden is niet moeilijk, met onze begeleiding en een goeie uitleg over het gereedschap lukt het altijd. Kom het gezellig proberen en zet straks vol trots jouw hapjesplank vol met lekkere dingen op tafel of hang je wandbord met een stoer touw binnen of buiten op! Duur: 2,5 uur

IJSSCULPTUREN MAKEN

[wpanchor id=”ijssculpturen-maken”]Een ijskoud kunstje!
 
IJskoude workshop ijssculpturen maken perfect voor de teambuilding!

Bent u op zoek naar een ijskoud winteruitje? Dan is de workshop ijssculpturen maken zeker iets voor u! Laat uw creativiteit de vrije loop en maak de mooiste creaties aan de hand van een door u gekozen thema van de dag. Het is een leuke en afwisselende activiteit waarbij verschillende talenten binnen de groep onherroepelijk naar boven komen zoals: communicatie, creativiteit en planning. Om tot het winnende ontwerp te komen is natuurlijk een goede samenwerking nodig. Daarom is workshop ijssculpturen maken de perfecte teambuildings activiteit voor in de winter.

Onderdelen ijssculpturen:

 • Uitgebreide introductie
 • Uitleg gebruik gereedschappen
 • Ijssculpturen (optioneel in thema!)

IK HOU VAN HOLLAND QUIZ

[wpanchor id=”hou-van-holland-quiz”]Tranen over jou wangen tijdens de Ik hou van Holland quiz . Een geweldige Hollandse feestavond waaronder de quiz, maar bovenal plezier, sportieve strijd, eventueel heerlijk eten, drankjes, meezingen. Kortom een groot feest!
De Ik hou van Holland quiz bestaat uit verschillende rondes waaronder een ronde met vragen over uw bedrijf, vereniging of familie. Tussen de rondes door is er genoeg ruimte voor een hapje, drankje of om samen gezellig te kletsen. U kunt natuurljk ook zelf voor de hapjes en drankjes zorgen. De IK hou van Holland Quiz hoeft niet perse inclusief eten en drinken geboekt te worden

De Ik hou van Holland quizmaster neemt de quizvragen, professioneel geluid, feestelijke Hollandse aankleding, humor, slingers, een prijsbeker en het Ik hou van Holland rad mee.

*

KIDS SURFEN/ SUPPEN

[wpanchor id=”kids-surfen-suppen”]Een ervaren leraar neemt je mee de Noordzee op tijdens deze workshop . Allereerst zal hij je op het droge leren hoe je je surf/ supboard onder controle kunt houden. Na een goede instructie zal de leraar met de kinderen (voorzien van zwemvest) de zee op gaan. Ben jij degene die als eerst op de plank kan blijven staan? Een stoere activiteit! Nabij de vakantiehuisjes in Katwijk, dus behalve gewoon dagelijks te boeken, ook zeker leuk als te plannen evenement tijdens jouw vakantie!

KLEIN KUNSTWERK MAKEN

[wpanchor id=”klein-kunstwerk-maken”]Iedereen kan kunst maken. Je maakt een beeldje van Paverpol. Deze ga je in een eigen gekozen kleur maken. Je kunt het beeld bewerken met stukjes stof, kant of je kiest voor paversand. Je kunt het beeld zowel binnen als buiten zetten en het is ongeveer 30 cm hoog. Er zijn voorbeelden, maar het gebruik van eigen fantasie kan natuurlijk ook. Deze workshop is inclusief koffie/ thee en zoete lekkernij . Je zult verbaasd staan over het eindresultaat!

Op locatie of in een prachtige workshopruimte!

KLOMPEN PIMPEN

[wpanchor id=”klompen-pimpen”]Laat uw creatieve geest los en pimp oer hollandse klompen

Een heerlijke Hollandse boeren workshop, klompen decoreren! Met behulp van acrylverf in allerlei vrolijke kleuren, maak je gezellige klompen! Te gebruiken als bloempot, naambordje of pennenbakje. Er zijn voorbeelden aanwezig ter inspiratie.

Unieke workshop klompen Pimpen

Willen jullie een leuke tijd hebben, creatief bezig zijn en na afloop een leuke souvenir om mee te nemen naar huis. Dan is dit het juiste uitje om te boeken! Deze workshop is zeer geschikt voor diverse doelgroepen en leeftijden: vrijgezellenfeesten, familiefeesten, reünies, mensen met een beperking, etc. Tijdens de workshop gaan jullie een klomp decoreren met behulp van verf. U kunt kiezen om klompen te bestellen die u ook daadwerkelijk kunt dragen of klompen die als decoratie dienen.

Programma Klompen pimpen

 • Ontvangst
 • Uitleg van instructeur
 • Uitkiezen klompen
 • Materialen uitzoeken om de klompen mee te pimpen
 • Voorbeelden bekijken
 • Klompen pimpen / versieren
 • De unieke klompen showen en eventueel een gezamenlijke foto

LASERGAMEN

[wpanchor id=”lasergamen”]Altijd al eens onbeperkt willen lasergamen op eigen locatie? Met het huren van een lasergamepakket is het mogelijk!

Lasergamen staat garant voor eindeloos veel speelplezier voor jong en oud. Deze lasergame-set is namelijk leuk en uitdagend voor alle doelgroepen. Dankzij de anti-valsspeel-functie is deze set zeer geschikt voor de serieuze en fanatieke lasergame speler. Valsspelen behoort tot de verleden tijd! Daarnaast is het mogelijk om obstakels te huren om een uitdagend speelveld te creëren. Deze obstakels kunnen als extra optie worden toegevoegd aan het pakket.

Lasergamen is een activiteit waar jong en oud veel plezier aan beleeft. Gewapend met je geweer op zoek naar de tegenstander waarbij je zelf moet voorkomen dat je geraakt wordt. Spanning en plezier gegarandeerd waarbij wij een minimale leeftijd vanaf 6 jaar adviseren. Er kan gekozen worden om de compacte geweren te huren of om de XL geweren te huren. De functionaliteit van beide versies is hetzelfde. Het enige verschil zit hem in de grootte van het geweer.

Je huurt een compleet pakket met alle benodigdheden waarmee je een volledige dag kunt spelen. Ga je voor de compacte geweren of voor de grote versie?

Inhoud lasergamepakket 8 guns
8 compacte laser geweren inclusief batterijen (speelklaar)
1 extra ‘activeringsgeweer’ voor het opnieuw activeren van de geweren
8 teamlintjes in twee verschillende kleuren om 2 teams te maken
2 lichtgevende targets (voor o.a. spel 3 en spel 4)
Professionele oorkondes gelijk aan het aantal geweren
Ruim voldoende scorekaarten
Fluitje voor begin- en eindsignaal
Extra batterijen + schroevendraaier
Handleiding
16 guns 115 euro excl verzendkosten

LONGBOARDEN

[wpanchor id=”longboarden”]Houd je er niet van om nat te worden? Maar ben je wel op zoek naar een goed potje balanceren en lukt het je zelfs om snelheid te maken? Kom longboarden!
Een leuke stoere en sportieve activiteit op de boulevard van Katwijk. Deze workshop is super stoer!

MACRAMÉ

[wpanchor id=”macrame”]Geweldige workshop knopen! Je maakt twee kleine plantenhangers, een verenhanger met veren in drie maten óf je kiest de wandhanger. Ervaring is niet nodig, wij leren je de basisknopen en de rest kun je dan makkelijk zelf. Er is prachtig katoen in heel veel kleuren dus voor iedere smaak wat wils. Als je voor de plantenhangers kiest dan krijg je er tevens twee kleine vaasjes of bloempotjes bij. Voor de veren en de wandhanger hebben we allerlei mooi sprokkelhout. Het macramé patroon mag je na afloop mee naar huis nemen dus mocht je het knopen helemaal te pakken hebben dan kun je ook thuis nog aan de slag! Duur: 2,5 uur

MEGA SUP

[wpanchor id=”mega-sup”]Een ideaal dagje uit in Katwijk bestaat natuurlijk ook uit een evenement op het strand!

Stand Up Paddle surfen is nog steeds ongekend populair in Nederland. Deze vorm van watersport is zeer gemakkelijk onder de knie te krijgen. Staand op een groot surfboard beweeg je jezelf voort met een peddel. De kunst is om op het board je balans te vinden en te houden. Suppen is een ideale workout voor iedereen!

Wanneer je (nog) niet helemaal zeker bent van je evenwicht op het water, dan is er ook een mega Supboard. Hier kunnen 6 – 8 personen tegelijk op en samen peddel je dan (relaxt) op het water. Dit geeft garantie op heel veel komische momenten! De ideale groepsactiviteit voor vrienden , familie en bedrijven! 

MIXED MEDIA OP CANVAS

[wpanchor id=”mixed-media”]

‘Mixed Media’ is een mix van alles wat jij mooi vindt op een persoonlijk schilderij van canvas. Je werkt tijdens deze workshop met veel soorten materiaal en acrylverf en je gaat onder begeleiding van Séline aan de slag met je eigen ideeën. We combineren Powertex (soort lijm substantie) met verf en allerlei structuren en schilderen met kwast, spons en palletmes. Er zijn heel veel effecten die je op je schilderij kan maken, ook het craquelé effect. En eventueel kun je combineren met foto’s, plaatjes of ander materiaal, er is hier genoeg aanwezig maar je kunt ook zelf dingen meenemen. Schilder ervaring is niet vereist, iedereen kan dit!

OUD HOLLANDSE SPELLEN !

[wpanchor id=”oud-hollandse-spellen”]Van kroegspellen tot spellen die je vroeger speelde bij opa en oma, bij ons ontdek je een tal van Oud Hollandse spelletjes die je kunt huren! Ideaal voor een bedrijfsuitje, familiedag of andere activiteit waarbij je met verschillende leeftijden samen bent. Of natuurlijk wanneer je een gezellige dag organiseert met je kids! Daarnaast worden de spellen vaak gehuurd wanneer je als school een unieke middag met alle leerlingen wilt organiseren.

Het huren van Oud Hollandse spelletjes is ontzettend leuk en brengt de nodige herinneringen aan vroeger terug! Speel het altijd spannende Ganzenbord, of wring je in onmogelijke posities tijdens een potje Twister. 

De leukste Oud Hollandse spelletjes op locatie!

Oud Hollandse spellen zijn niet alleen leuk voor volwassenen die met veel plezier terugdenken aan vroeger, maar ook voor de kinderen van nu! Want zeg nu zelf: iedereen is opgegroeid met spellen als sjoelen, koekhappen, ganzenbord en twister. Het huren van deze spellen is een geweldige manier om een kinderfeestje of een schooldag extra speciaal te maken.
We helpen je dan ook graag bij het samenstellen van een uniek pakket aan de leukste spellen voor tijdens een kinderfeestje of middag op school. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PICKNICKTAS GEVULD

[wpanchor id=”picknick-tas”]Of je nu een fiets huurt en een dagje weggaat, of je gewoon lekker op het strand wilt genieten… een gevulde picknicktas is altijd een ware verwennerij!

Ontbijt, lunch en zelf diner is mogelijk! (een dag van tevoren doorgeven is gewenst)
De tas is gevuld met verantwoorde maaltijden waarbij er rekening gehouden kan worden met allergieen, lactosevrij voedsel of een notenallergie.

Alles is huisgemaakt, voorzien van verse producten! In een woord..Genieten!

(Haal je eigen picknicktas op en je bent voorzien van een heerlijk ontbijt, lunch of diner ! (spelt, glutenvrij of suikervrij behoren tot de mogelijkheden)

Ontbijt bestaat uit een keuze van huisgemaakte kwark me fruit, pancakes met fruit, broodje roerei met wat te drinken.  Lunch bestaat uit een keuze van een broodje biefstuk, kalfsvlees, pulled mushroom, kipfilet of een soepje met wat te drinken.Diner is gevarieerd , elke dag wat anders. Seizoen producten zijn de basis! Vraag de dag zelf naar het menu.)

POWERKITEN

[wpanchor id=”powerkiten”]Staat er redelijk wat wind? Dan is dit de ideale conditie om jouw vlieger omhoog te houden tijdens deze te gekke workshop!
Een instructeur legt uit hoe je een vlieger het langst in de lucht moet houden en hoe je jouw vlieger het beste kunt bewegen. Lukt het jou om de vlieger tijdens deze activiteit het langst in de lucht te houden?

RAFTEN

[wpanchor id=”raften”]Een dagje uit in Katwijk begint nog leuker met deze activiteit! Dichtbij een strandhuisje of als toerist, maar ook zeker met jouw bedrijf! Met z’n allen in een raft op het water zo snel mogelijk de boei passeren. Het wordt pas echt leuk als je door de branding heen gaat! Durf jij deze gave, te gekke activiteit aan?

SCHILDEREN

[wpanchor id=”schilderen”]Kleurgebruik, compositie, texturen

Bent u de nieuwe Picasso?

Samen met je collega’s, vrienden of familie 1 groot schilderij maken is één van onze creatieve activiteiten. Een goede samenwerking is hierbij een vereiste en dus de perfecte manier om aan de slag te gaan met teambuilding.

Het is natuurlijk mogelijk om vooraf te bepalen aan welk thema het schilderij moet voldoen aangezien u dit schilderij mee mag nemen. Zoals hierboven beschreven is het mogelijk om met een grote groep 1 groot schilderij te maken, maar het werken in kleine groepjes behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Samen met een aan de kunstacademie afgestudeerde instructeur ga je met de kwasten en diverse kleuren aan de slag om zodoende je eigen kunstwerk te creëren. En komt je er niet uit, dan zal onze instructeur je natuurlijk op weg helpen!

Programma onderdelen:

 • Ontvangst
 • Introductie instructeur
 • Schetsen en ontwerpen
 • Aan de slag!

SCHILDEREN OP CANVAS

[wpanchor id=”schilderen-canvas”]Maak je eigen kunstwerk op een canvas doek. Er zijn veel stijlen en voorbeelden waaruit je kunt kiezen. Maak een kleurrijk Hollands schilderij (koe, kippen, tulpen e.d.) of kies een gezellige Dikke Dame uit 1 van de vele stijlen.  Nadat je je keus hebt gemaakt zet je je afbeelding met ‘een truc’ op het canvas doek om vervolgens in te schilderen en er een persoonlijk kunstwerk van te maken. Iedereen kan dit, succes gegarandeerd!

SCHILDEREN OP STEIGERHOUT

[wpanchor id=”schilderen-steigerhout”]Tapasplank, serveerplank of stoer schilderij voor binnen of buiten! Op steigerhout schilder je met acrylverf bijvoorbeeld abstracte vogeltjes, kippen, tulpen, uiltjes, koeien of een vuurtoren. Als je de plank als Tapasplank gaat gebruiken kun je ook kiezen deze met tapashapjes, wijn en/of vis te beschilderen. Er zijn diverse sjablonen die je kunt gebruiken, je mag uiteraard ook uit de vrije hand schilderen. De plank krijgt nadat je deze hebt beschilderd een mooi stoer touw om op te hangen en wordt behandeld met vernis, kan dus ook in de zomer buiten hangen. Als je voor de tapasplank kiest dan maak je aan beide kanten touw en breng je ook een vernislaag aan zodat je de plank kan afspoelen na gebruik.

SCHMINKEN/ GLITTERTATTOO

[wpanchor id=”schminken-glittertattoo”]Echte professionals nodig? Dan huur je ze hier in. Zij zetten prachtige kunstwerken op jouw gezicht of arm. Van jouw superheld tot aan de meest prachtige dieren of versieringen.

Een stoere tattoo kan natuurlijk ook niet ontbreken !

SLIPPERS PIMPEN

[wpanchor id=”slippers-pimpen”]Versier je eigen unieke teen slippers

Saaie slippers en wil je komende zomer op het strand de show stelen met je slippers? Dan is de workshop slippers pimpen te Scheveningen echt wat voor jou! Maak je eigen paar unieke slippers tijdens de workshop slippers pimpen in Scheveningen. Beleef een paar leuke, gezellige en creatieve uurtjes voor meiden onder elkaar met onze Workshop Slippers pimpen.

Workshop Slippers pimpen Scheveningen

Je kan kiezen uit verschillende kleuren teenslippers. Alle materiaal waarmee u gaat werken ligt klaar op tafel onder andere kralen (hout acryl en glas), parels, bedeltjes, glitters, lintjes bloemetjes, verschillende kleuren waxkoord en nog meer om u slippers te pimpen. Gezellig met ze allen een eigen creatie maken die niemand anders heeft! De materialen worden op de slippers genaaid en geknoopt met was koord zodat u er lang plezier van hebt!
Wil je er met zijn allen een gezellig uitje van maken? De Workshop Slippers pimpen is als vriendenuitje, bedrijfsuitje of als vrijgezellenfeest ontzettend leuk om te doen en. Het op pimpen van je slippers is voor iedereen hoe dan ook een feestelijke aangelegenheid waaraan je het grootste plezier beleeft.

Programma Slippers pimpen

 • Ontvangst
 • Uitleg van instructeur
 • Uitkiezen slippers
 • Materialen uitzoeken om de slippers te pimpen
 • Voorbeelden bekijken
 • Slippers pimpen / versieren
 • De unieke slippers showen en eventueel gezamenlijke foto
 
 

SIERADEN MAKEN

[wpanchor id=”sieraden-maken”]Maak een uniek en persoonlijk sieraad voor jezelf óf als bijzonder cadeau voor iemand anders. Er zijn een aantal voorbeelden waaruit je kunt kiezen, je beslist op de avond zelf wat je graag wil leren maken. Iedereen maakt 2 armbanden óf een armband en een ketting. Zilver- of goudkleurig, er is genoeg keus ook in gekleurde kralen en allerlei bedeltjes. Dus eerst lekker kijken en kiezen en daarna ontspannen rijgen, knopen en kletsen onder het genot van koffie en thee. Duur: 2,5 uur

SOLEXTOUR

[wpanchor id=”solextour”]Solex Huren?

Geniet met elkaar van een dagje uit, het rijden op de Solex, het prachtige geluid en de ouderwetse geur van het Solexmotortje!

De Solexen uit 1964 kun je hier huren. Wil je zelfstandig op pad op de Solex , met een routebeschrijving van de Bollenstreek , dan is dat zeker mogelijk. Maar wil je liever op pad met een routeleider, dan is dat mogelijk.

In het voorjaar langs de bloemenvelden bij Voorhout, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, De Zilk en Sassenheim . In de zomer over de boulevard en door de duinen van Katwijk, Noordwijk doe gezellig een hapje of drankje aan het strand (exclusief).

De Solexen zijn uitgerust met een fietstas zodat u uw spullen gemakkelijk mee kunt nemen.

*

STRANDYOGA / BEACHYOGA

[wpanchor id=”strandyoga”]Met yoga op het strand kom je helemaal tot rust. Yoga helpt je om je spieren langer en sterker te maken. Op het strand ben je verbonden met de elementen aarde, water en lucht, die langs de vloedlijn samenkomen. Je zintuigen worden geprikkeld: het ruisen van de zee, de zilte lucht, je voeten in het zand en zonnestralen op je gezicht. Op blote voeten kun je goed aarden, oude energie loslaten en nieuwe energie opdoen. Strandyoga is pure zen aan zee.

Strandyoga wordt gegeven door de ervaren yogadocent Annelies Bakker. De les is geschikt voor zowel beginners (zelfs zonder enige ervaring) als gevorderden. Iedereen gaat met een positieve ervaring naar huis. Annelies spreekt vloeiend Nederlands, Duits en Engels.

Een privéles van 60 minuten kost €75 per twee personen en + €5 per extra persoon.

SURFEN / SUPPEN

[wpanchor id=”surfen-suppen”]Ga onder begeleiding met een surfleraar de Noordzee op. Leer tijdens deze activiteit hoe je je surfboard onder controle moet houden. Ben je al ervaren of wil je als volwassene dit zelf uitproberen? Dat kan natuurlijk ook!
Houd je meer van een rustige zee en geniet je van het mooie uitzicht vanaf de andere kant van de horizon? Kom dan lekker suppen! Een te gekke workshop voor jong en oud! Een heerlijk dagje uit in Katwijk.

SUSHI WORKSHOP

[wpanchor id=”sushi-workshop”]Wil je ook oogverblindende en verrukkelijke sushi kunnen maken? Kom het leren! Je leert verschillende soorten sushi maken mét uitleg van Japanse gebruiken. Vegetarische sushi is ook mogelijk. Er wordt voldoende sushi gemaakt om tijdens de workshop van te smullen én om mee naar huis te nemen zodat je de volgende dag nogmaals kunt genieten! Duur: 2,5 uur

TAS PIMPEN

[wpanchor id=”tas-pimpen”]Pimp een geweldige shopper met mooie veren en tassenhangers in je favoriete kleur. Zowel voor de zomer als de winter hebben we prachtige kleuren katoen voor de macramé. De tas is van stevig jute en ideaal voor je boodschappen of bijvoorbeeld als strandtas! Duur: 3 uur

TUKTUK HUREN

[wpanchor id=”tuktuk-huren”]Ontdek de prachtige Bollenstreek en de kust van Noordwijk en Katwijk in de 7-persoons 100% elektrische TukTuk. Rijd in het voorjaar langs de mooiste tulpenvelden, cruise in de zomer over de boulevard van Noordwijk en in het najaar langs de dahliavelden. Onderweg gezellig pauze houden bij een van de bloemenattracties of gezellige terrassen, in de gezellige dorpen of met uitzicht op zee! Met wie kom jij genieten van een ritje in de TukTuk? Minimale leeftijd 30 jaar (als je zelf wilt rijden) met rijbewijs.

VAAS BESCHILDEREN

[wpanchor id=”vaas-beschilderen”]Kies een grote of wat kleinere vaas en beschilder deze met mooie kleuren! Je kunt zelf een ontwerp maken of de sjablonen gebruiken die wij hebben gemaakt. Met een truc zet je je gekozen sjabloon of ontwerp op de vaas, daarna inschilderen in je favoriete kleur of kleuren. Geweldig om een prachtig boeket, bossen tulpen of droogbloemen in te zetten. Uiteraard ook leuk als persoonlijk cadeau. Duur: 3 uur

VLIEGERS MAKEN

[wpanchor id=”vliegers-maken”]Samenwerken aan één gezamenlijk mega vlieger

Ben jij ook zo iemand die vroeger van allerlei materialen zoals takjes, kranten en wol verzamelde om een vlieger te maken? Dan is de workshop vlieger maken de ideale belevenis voor jou!

Tijdens deze workshop leer je een vlieger te maken die als het goed is aan het einde van de workshop ook echt de lucht in kan. De workshop vlieger maken is ook erg leuk als team buildings activiteit; je hebt een hoop materialen en een heleboel ideeën die moeten leiden tot één mooie vlieger. Naast dat het een unieke activiteit is voor kinderen, kunnen volwassen ook uiteraard een zelfgemaakte vlieger ontwerpen.

The sky is not longer the limit! Maak je eigen vlieger en laat deze tot eenzame hoogte stijgen tijdens deze workshop vliegers maken! Ga jij de uitdaging aan?

The sky is not longer the limit:

 • Samenwerken was nog nooit zo leuk
 • Professionele begeleiding
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Op maat georganiseerd

YOGA VOOR BEDRIJVEN & CONFERENTIES

[wpanchor id=”bedrijfsyoga”]Tijdens een vergadering, bedrijfsuitje of conferentie even het hoofd leegmaken, nieuwe energie opdoen en de verbinding binnen het team versterken? Dat doe je met bedrijfsyoga. Bedrijfsyoga is heel laagdrempelig: iedereen kan meedoen (ook zonder yogaervaring), deelnemers hebben geen yogamatje nodig en hoeven zich niet om te kleden. Bedrijfsyoga kan als pauzemoment ingelast worden of als langere sessie, zowel binnen als buiten, staand of op de stoel. Er is geen speciale yogaruimte voor nodig. Alles is mogelijk: vooraf bespreken we de wensen zodat de dag zelf zorgeloos verloopt.

Special: Balanced Leadership Yoga, een high-end yoga sessie voor leidinggevenden.

Bedrijfsyoga: 5 tot 60 minuten voor €175 (ex. btw en reiskosten).
Balanced Leadership Yoga: prijs op aanvraag.

ZANDSCULPTUREN MAKEN

[wpanchor id=”zandsculpturen-maken”]Creatief met beide voeten in het zand!

Altijd al willen weten hoe die prachtige zandsculpturen langs de kust worden gemaakt? Leer het zelf tijdens de workshop zandsculpturen maken! Een ontzettend leuke en leerzame workshop waarbij je wordt meegenomen langs de kunst van zandsculpturen.
Tijdens de workshop zandsculpturen wordt je begeleid door een professionele zandkunstenaar, die je alles verteld over de oorsprong van zandsculpturen en de precieze werkwijze. Na een uitgebreide uitleg is het aan jullie de beurt om een originele creatie te maken. Dit doen jullie vaak in teams, tegen een ander team. Hierbij is het doel om de mooiste creatie neer te zetten!
Klinkt dit je als muziek in de oren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bekijken!

Wat is een zandsculptuur workshop?

Een zand sculptuur is als het ware een volwassen zandkasteel, dat voorkomt uit de tijd van de Egyptenaren. Als geen ander weten we hoe leuk het vroeger was om een fantastisch groot kasteel te bouwen. Tijdens de workshop zandsculpturen maken ga je weer terug naar de oude tijden en maak je unieke creaties met behulp van zand en water.
Een zandsculptuur wordt gemaakt met nat zand, zodat deze uitermate geschikt is tegen de wind en andere weersinvloeden. Door het aanstampen van zand, ook wel “compacten” genoemd, zorg je ervoor dat het zand kan uitharden en geen kant op kan gaan.
De benodigde gereedschapskist voor een ervaren zandkunstenaar bestaat uit een handje vol materialen. Zo heb je een plantenspuit, borsteltje, schepje en speciaal mesje nodig om een prachtig zandsculptuur te kunnen maken.

Onderdelen:

 • Traditioneel zandsculpturen
 • Uitgebreide uitleg
 • Goed opgeleide instructeurs
 • Op locatie mogelijk
 • Professionele materialen