Over Katwijk-Events

Evenementen bureau Katwijk-Events

Ik ben Esmeralda de Jong,  een rasechte ondernemer. Van jongs af aan zit organiseren in mijn bloed en ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Plannen, organiseren, managen is mij op het lijf geschreven. Ik begon ooit met het organiseren van kinderfeestjes en kleine teambuilding activiteiten. Inmiddels is het uitgegroeid tot een evenementenbureau,  dat de Ondernemersprijs 2016-2017 van Katwijk won, met het beste idee van Katwijk, gesteund en georganiseerd door het Ondernemershuis en Rabobank Katwijk. Dit op het gebied van vernieuwing, originaliteit en vooral het aanbod van activiteiten, workshops in Katwijk en omstreken.
 

Het strand, de zee, het centrum en de duinen staan centraal. Niks is te gek. Van creatieve workshops, vrijgezellenfeesten, walkin ‘ dinner, kinderfeestjes en stoere strandactiviteiten tot aan het organiseren van grootse evenementen.

In samenwerking met vooral lokale bedrijven en Katwijk Marketing komt Katwijk-Events steeds weer met een vernieuwd aanbod. Dat maakt dit evenementenbureau zo uniek!

Katwijk-Events draagt bij aan het veelzijdige aanbod gericht op toerisme maar ook voor eigen inwoners.
 
Katwijk-Events werkt samen met (vooral) Katwijkse ondernemers om zo de positie van alle gezamenlijke ondernemers te verbeteren en het aanbod meer zichtbaar te krijgen. Veelal zijn bestaande ondernemers niet in staat hun aanbod zichtbaar te maken of is er een samenwerking nodig om een dagvullend programma neer te kunnen zetten.
Katwijk-Events is hierin de schakel tussen ondernemers en zorgt voor media uitingen en onderhoudt contacten om het aanbod zo divers mogelijk te houden.
Esmeralda de Jong, eigenaresse Katwijk Events
Esmeralda de Jong