Achter de schermen bij Katwijk-Events

Achter de schermen van Katwijk-Events wordt druk gewerkt aan allerlei te plannen evenementen en het nog mooier maken van de website. Zo kan je dit weekend als gezin heerlijk op pad naar het strand. Bij Surf en Beach kunnen de kinderen eieren zoeken op het strand, terwijl je meehelpt of lekker geniet van wat lekkers met een kopje koffie / thee! Iets wat ik samen met Margriet en Sandra heb opgezet.
Maar ook kun je lekker al jouw energie kwijt tijdens een bootcamp op het strand , alle dinsdagavonden gedurende april, mei en juni. Een ander mooi evenement vindt pas vanaf 23 april plaats op zondagochtend op het mooie Katwijkse strand, namelijk yoga on the beach op alle zondagochtenden (met uitzondering van Moeder-en Vaderdag)
De afgelopen weken ook veel overleg gehad over de activiteiten voor de kinderen/ jeugd en creatievelingen. Hier kun je ook van alles over vinden op mijn site.
Soms is het even zoeken naar wat, wanneer en hoe. Het doel is altijd om een te gek, gaaf en vet evenement neer te zetten waarbij elke partij tevreden is.
De samenwerking met veel reeds bestaande ondernemers doet mij goed, het is leerzaam en heel erg leuk om op deze manier deel uit te maken van een stukje nieuw ondernemerschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *